Cafès amb gust de moments inoblidables

Gamma de Cafès

Natural VP

Mescla de cafès aràbics i robustas. Destaca pel cos i el perfecte equilibri que presenten la resta de propietats organolèptiques un cop servit a la tassa. Idoni per a l’elaboració de tot tipus de cafès: espressos, tallats o cafès amb llet.

80/20 VP

Mescla de cafès aràbics i robustas amb un 20% de Torrefacte (cafè torrat amb sucre que per efecte de la calor caramelitza el grà conferint-li un gust més amarg). Pensat per consumidors que busquin un cafè encara més fort.

Aràbiga VP

Mescla 100% aràbic. Presenta un aroma intens i variat, un cos subtil i un sabor dolç, a xocolata i afruitat amb notes cítriques que proporciona un gust final en boca lleugerament àcid. Ideal per a l’elaboració d’espressos.

Descafeïnat VP

Mescla elaborada a partir de cafès descafeïnats aràbics i robustas. Presenta un gust cítric i suau en boca, amb un cos encara més subtil degut a la falta de cafeïna. Pensat per a que els consumidors el gaudeixin tants cops com vulguin a qualsevol hora del dia.

També està disponible en format soluble i per a màquina.

El Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya ens avala i certifica com a torradors oficials de cafè al llarg de tot el país.

Mitjançant la següent acreditació, obtinguda l’any 2018 per aquesta mateixa entitat, els establiments d’hostaleria i restauració que confien i gaudeixen de la nostra gamma de cafès garanteixen als consumidors i consumidores finals que estan consumint en tot moment un cafè torrat a Catalunya, 100% natural i acabat de torrar, és a dir, un producte de “Km 0”.

Sucre

  • Sucre blanc Estàndard: Sobre amb 7 grams. Capsa de 1.000 unitats.
  • Sucre roig: Sobre amb 8 grams. Capsa de 500 unitats.

Tes i Infusions

Te vermell

Te negre

Te verd

Camamilla

Poliol-Menta

Til.la

Rooibos-Canyella

Te Fruites del Bosc

Préssec-Maracujà

Gingebre-Llimona

Edulcorant

  • Sacarina: Sobre amb 0,6 grams. Capsa de 150 unitats.

Altres Productes

  • Xocolatines: Capsa de 300 unitats.
  • Xocolata a la tassa: Capsa de 40 unitats.
  • Galetes Speculoos: Capsa de 250 unitats.
  • Tasses i plats de porcellana “Cafès VP”: Capsa de 12 unitats. Format: Cafè, Tallat i Cafè amb llet.
  • Gots “Take Away”: 50 unitats. Format: 4 i 8 Oz.
  • Tapes “Take Away”: 100 unitats. Format: 4 i 8 Oz.