Torradors de cafè

Cafè per a bars, restaurants i particulars

Cafès VP és una petita empresa familiar constituïda l’any 1990 (Barcelona) dedicada a la importació mundial de diferents varietats de cafè verd, al torrat 100% natural i artesanal d’aquestes i a la seva posterior comercialització juntament amb altres productes com el sucre, tes i infusions.

A partir de les diferents varietats i orígens de cafè verd i del tipus de torrat que precisa cadascuna d’elles, portem més de 30 anys elaborant mescles característiques per tractar d’aconseguir els millors aromes i sabors a una tassa de cafè.

Tant important com la qualitat del cafè, ho és el procés d’elaboració de l’espresso. Per aquesta raó, a Cafès VP, disposem d’un equip humà altament especialitzat i amb una dilatada experiència al sector que garantitza als nostres clients, tant professionals del canal HORECA com particulars, un servei constant i de proximitat.

Hostaleria

Amb el pas dels anys, la nostra experiència ens ha permès desenvolupar certa habilitat per a conèixer de primera mà quines són les claus del bon funcionament de bars i restaurants.


Obre la teva cafeteria

Si estàs pensant a obrir el teu negoci, buscarem la millor manera d’ajudar-te!

Actualment, Cafès VP és una marca nacional present a tota Catalunya i a la província de Lleó, però… Volem continuar creixent! Ens ajudes?

Si ets autònom o una empresa de distribució que treballa al sector de l’alimentació i estàs buscant un proveïdor per complementar la teva carta de productes amb cafè, et donarem tot el suport necessari per que puguis desenvolupar la teva activitat.